KONCERTNYT!

Tilmeld dig vores koncertnyhedsbrev og bliv løbende informeret om kommende koncerter i Sct. Pauls KirkeSHAKA LOVELESS OG LARS LILHOLT

Onsdag den 26. oktober kl. 20.00

Tirsdag den 1. november kl. 17.00 (Udsolgt)
Tirsdag den 1. november kl. 20.00 (Udsolgt)

Onsdag den 2. november kl. 20.00 (Udsolgt)

Shaka Loveless og Lars Lilholt tager i efteråret 2016 på fælles tour rundt i Danmark. De to spillemænd vil med hver deres guitar invitere publikum inden for til en anderledes koncertoplevelse, der byder på både musikalske nyfortolkninger, historiefortælling og et dyk ned i begges bagkatalog.

Shaka Loveless og Lars Lilholt mødte hinanden i Tv2s Toppen af Poppen i 2015, hvor de havde succes med at fortolke hinandens sange med indlevelse og stor opfindsomhed. Til sammen repræsenterer de to generationer fra Silkeborg-egnen, som giver et godt udgangspunkt for den musikalske udveksling, som koncerterne vil have sit omdrejningspunkt i.

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til de akustiske koncerter i kirkerne, der uden tvivl vil indeholde klassikere som ’Tomgang’ og ‘Kald det kærlighed’. I kirkens fantastiske rum får man foræret en alvor og en påmindelse om historien, forgængeligheden og det uforklarlige, som begge kunstnere sætter stor pris på.

Entré: 270,- kr. Billetter fås i forsalg på Ticketmaster / Tlf. 70 15 65 65


EVEN WHEN HE IS SILENT

Alle Helgens Søndag den 6. november kl. 16.00

Alle Helgens Søndag er der tilrettelagt en særlig musikgudstjeneste i Sct. Pauls Kirke.
Musikgudstjenesten vil rumme kormusik, tekstlæsninger, bønner, prædiken og fællessalmer.
Endvidere vil navnene på dem, som har boet i Sct. Pauls Sogn, men nu er gået bort i løbet af det forgangne år blive læst op og mindet.

Kirkens kor: Sct. Pauls Cantori vil opføre flg. smukke og stemningsfulde korværker:

Arvo Pärt: Magnificat og Nunc dimittis
Jonathan Dove: In
to thy hands
Kim André Arnesen:
Even when he is silent

Medvirkende:
Sct. Pauls Cantori
Thomas Kristian Nielsen, dirigent
Erik Dybdal Møller, sognepræst

Gratis entré


UNGE SYNGER OPERA

Onsdag den 9. november kl. 19.30

Oplev de nye sangtalenter, som om få år står på danske og udenlandske operascener, når Randers Kammerorkester i samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium præsenterer en række af konservatoriets unge sangere. Sammen med Randers Kammerorkester synger de studerende en række arier fra bl.a. Mozarts Don Juan og Figaros bryllup.

Hør også Franz Schuberts ottende symfoni i et arrangement for kammerensemble. Selv om værket har fået tilnavnet “den ufuldendte” er det med sine to satser en fuldendt helhed, hvor Schubert demonstrerer sin sikre sans for de smukke og lyriske melodier, men hvor han også udfolder det store og dramatiske format. David Riddell dirigerer.

Gratis entré.


HJERTEFORENINGENS JULEKONCERT MED MIRIAM MANDIPIRA

Torsdag den 17. november kl. 19.30

Hjerteforeningen byder traditionen tro på julekoncert med sangerinden Miriam Mandipira & Her Danish Friends

Miriam Mandipira er inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald, Etta James, Bessie Smith og Aretha Franklin og har optrådt ved adskillige kirkekoncerter, på spillesteder og festivaler landet over. Hun har nu samlet sit eget band: Miriam Mandipira & Her Danish Friends, hvor hun er flankeret af rutinerede jazzmusikere, som hver især har været langt omkring i det danske musikliv. Sammen med dem vil hun fortolke sine egne favoritsange inden for jazzen, gospel, blues og soul. Derudover giver Miriam Mandipira prøver på populære sange fra sit elskede Afrika.
Miriam Mandipira er netop blevet kåret som årets danske blues navn.

Entré: 100,- kr. Billetter fås ved indgangen fra kl. 19.00


MOZARTS C-MOL MESSE

Lørdag den 26. november kl. 16.00
Copenhagen Soloists opfører W.A. Mozarts store Messe i c-mol

Der er tale om Mozarts Messe i c-mol i en udgave som er færdiggjort med dele fra to af hans andre messer (Missa Longa KV 262 og Missa Solemnis KV 337).
Mozart nåede aldrig at komponere satserne Credo, Agnus Dei og Dona Nobis færdig. 
Copenhagen Soloists er et solistisk vokal og instrumental ensemble, som har specialiseret sig i barok musik. Ensemblet blev stiftet i 2006, og består af førende sangsolister og instrumentalister på barok instrumenter.
Sangerne optræder med soli såvel som korpartier.  

Medvirkende sangere:
Sopran: Keren Motseri, Anna Maria Wierød, Anna Forsebo, Christina Larsson Malmberg, Anna Carina Sundstedt, Sophie Thing Simonsen
Alt: Aleksandra Vagner, Malene Rønnow, Hélène McClellan, Simone Rønn.
Tenor: Adam Riis, Emil Lykke, Immo Schröder, Erlend Tyrmi
Bas: Emil Ritter, Ørjan Hartveit, Rasmus Kure Thomsen, Steffen Bruun.

Solistisk besat orkester på autentiske instrumenter.
Dirigent: Jonathan Ofir

Yderligere info: www.copenhagensoloists.dk

Entré: 220,- kr. Billetter fås i forsalg på Ticketmaster / Tlf. 70 15 65 65 samt v/ indgangen fra kl. 15.00


JUL MED GHITA NØRBY OG LARS HANNIBAL

Onsdag den 30. november kl. 19.30

Folkekære Ghita Nørby og guitarist Lars Hannibal forsøder den søde juletid med et unikt arrangement. Glæd dig til juleeventyr oplæst af Ghita Nørby, julesange leveret af Lars Hannibal samt anekdoter og historier fra Ghita Nørbys lange karriere.

Ghita Nørby har gennem sin næsten 60 år lange skuespilkarriere optrådt i et utal af diverse film, som findes i den danske filmskat, og har desuden spillet hovedroller i alle de største danske teaterforestillinger.
Akkompagneret af tonerne fra Lars Hannibals guitar vil Ghita Nørby sprede julehumør, når hun læser højt fra danske juleeventyr som Peters Jul, Den lille pige med svovlstikkerne og mange flere af de største danske julefortællinger.
Undervejs vil Lars og Ghita snakke om eventyrerne og fablerne, og man vil i den intime atmosfære fornemme de mange års venskab mellem dem.
Lars vil desuden bryde fortællingerne med guitarspil og danske julesange, mens Ghita vil berige publikum med anekdoter fra et langt liv i tv- og skuespilbranchen.
Det er første gang, Ghita Nørby kaster sig ud i rollen som eventyroplæser, men med hendes levende og fortællende væsen findes der næppe nogen mere egnet til at læse og fortælle julen i møde.

Entré: 195,- kr. Billetter fås i forsalg via Klub Østjylland 


MARIE CARMEN KOPPEL

Torsdag den 1. december
kl. 19.30

Marie Carmen Koppel er ofte blevet omtalt som Danmarks ukronede soul- og gospeldronning. Hendes uovertrufne sangteknik er bl.a. inspireret af ophold i New York, hvor hun fik den amerikanske gospeltradition ind under huden. 

Marie Carmen Koppel har gennem en årrække opbygget et stort og trofast publikum og har haft succes med sit julealbum “A merry little Christmas”.

Marie Carmen Koppel akkompagneres af sin pianist Steen Rasmussen samt sin bror Benjamin Koppel på saxofon. Deres mangeårige samarbejde og venskab kan både mærkes og høres på scenen, hvor deres musikalske sammenspil flettes sammen med en hyggelig omgangstone og kontakt til publikum.

Entré: 215,- kr. Billetter fås i forsalg på Ticketmaster / Tlf. 70 15 65 65.


PER NIELSEN

Fredag den 2. december kl. 17.00

Julekoncert med trompetisten: Per Nielsen.

Per Nielsens 14 cd'er er solgt i mere end 350.000 eksemplarer, hvilket gør ham til en af landets mest populære instrumentalister. Per Nielsen udsendte i 2014 i forbindelse med sin 60 års fødselsdag en dobbelt-CD med titlen: "Mine Favoritter". 

Der er lagt op til en hyggelig og stemningsfuld aften, når Per Nielsen på sit charmerende sønderjyske uformelt præsenterer julens melodier.

Entré: 215,- kr. Billetter fås i forsalg på Ticketmaster / Tlf. 70 15 65 65.


HANNE BOEL

Lørdag den 3. december kl. 20.00

Hanne Boel på akustisk tour!

Den danske sangerinde har samlet en akustisk trio bestående af hende selv og de to guitarister Jens Runge og Jacob Funch, når hun i december gæster Sct. Pauls Kirke.

Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede - alt det, som Hanne Boel er gjort af. Hun vil nyfortolke egne hits fra fortid såvel som nutid. På sætlisten finder vi blandt andet sange, der genopliver den musik, der gjorde hende berømt. Det bliver blandt andet et genhør med hits som ”Don’t Know Much About Love”, ”Talk It Out” og “Light in Your Heart”.

Hanne Boel slog igennem som sanger i slutningen af 1980’erne og har siden da befundet sig på toppen af den danske soulpopscene med diverse priser og omkring 20 udgivelser bag sig. Senest er hun blevet inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen og erfaringer, når hun i efteråret deltager i den sjette udgave af TV2’s ’Toppen af Poppen’ sammen med Gnags-forsanger Peter A.G., RnB-sangerinden Ida Corr, forsangeren i Carpark North Lau Højen, sangerinden Fallulah, samt Troels Gustavsen fra NOAH og de to herrer fra Djämes Braun Kent 'Kenno' Pedersen og Lasse 'Pilfinger' Kramhøft. Det bliver spændende at se, hvordan Boel fortolker og beriger de andre deltageres sange med sin dybe, soul-inspirerede stemme og særprægede sangstil og røst, der gør hende helt unik i dansk musik. 

Det er ikke nyt for Hanne Boel at synge i kirkerne. Allerede som ganske ung sang hun i kirkekor, og sidste år spillede hun adskillige udsolgte koncerter rundt om i landets kirker.

Entré: 270,- kr. Billetter fås i forsalg på Ticketmaster / Tlf. 70 15 65 65


NOAH

Tirsdag den 6. december kl. 17.00
Tirsdag den 6. december kl. 20.00

NOAH har siden gennembruddet i 2012 leveret stemningsfuld og fængende dansksproget pop. Sanger og sangskriver, Troels Gustavsen, er nu aktuel med singlen ’Vi brænder’, som er forløberen til et kommende album og annoncerer samtidig en række akustiske koncerter til efteråret.

Bag navnet NOAH gemmer sig sanger og sangskriver Troels Gustavsen. NOAH er garant for dansksproget pop fra allerøverste hylde og med en velkendt, nordisk tone af melankoli, har sangene gjort deres indtog på de danske radiostationer og streamingtjenester. Siden gennembrudssinglen ’Alt Er Forbi’ i 2012 har bandet markeret sig med en steppebrand af dobbeltplatinvindende-hits som ’Over Byen’ og ’Det’ Okay’ og dannede således grund for det selvbetitlede debutalbum, der solgte Guld i 2013.

Nu er NOAH aktuel med en ny single ’Vi Brænder’, som er forløberen til et kommende album. Gustavsen giver alle drømmere mod og tro på mere, og fortæller: ”Sangen handler om at gribe øjeblikket og række ud efter sine drømme – og gribe dem før det er for sent. Passion kan drive os alle og skabe en særlig gnist, der brænder indeni. ’Vi Brænder’ er således et udtryk for at være i live, og at kunne give sig hen.” NOAH’s andet album forventes ude i efteråret 2016.

Entré: 270,- kr. Billetter fås i forsalg på Ticketmaster / Tlf. 70 15 65 65


VOCAL LINE

Onsdag den 7. december kl. 17.00
Onsdag den 7. december kl. 20.00

Vocal Lines traditionsrige julekoncert bliver i år ekstra festlig, idet koret udgiver sit første og længe ventede julealbum fredag den 25. november. Koncerten bliver således en fejring af den nye cd, som under den samlende titel ”It’s Coming On Christmas”, indkapsler en stor del af de julesange, som Vocal Line har haft på repertoiret i løbet af korets 25-årige eksistens.

Vocal Line har altid søgt efter et dybere udtryk, såvel tekstligt som musikalsk, og dette gælder ikke mindst for de sange, der knytter sig til julen. Det er sange om forventning, glæde og lysets genkomst, men også om den julesorg, som mange kender til. Alle sange er arrangeret af såvel nuværende som tidligere korsangere, samt af korets dirigent gennem alle årene, Jens Johansen. Ved koncerten vil der også blive sunget sange fra korets nyeste repertoire under overskriften ”True North”.

Entré: 150,- kr. / Studerende: 100,- kr. Billetter fås i forsalg her


CAROLINE HENDERSON

Lørdag den 10. december kl. 17.00 (Udsolgt)
Lørdag den 10. december kl. 20.00 (Udsolgt)

Tirsdag den 13. december kl. 17.00
Tirsdag den 13. december kl. 20.00

Caroline Henderson begyndte i 2010 en tradition med 4 udsolgte julekoncerter i Christians Kirke i København. Siden er traditionen år for år blevet udviddet til også at omfatte julekoncerter i andre danske kirker rundt omkring i landet.

6 år er gået, og i 2015 blev det til hele 15 udsolgte julekoncerter i København, Viborg, Holstebro, Aarhus, Aalborg og Roskilde med i alt 7.500 publikummer.

Publikum kan ligesom de forrige år forvente fantastiske stemningsfulde koncerter med både gamle klassikere og julesange på repertoiret og sidst men ikke mindst Danmarks jazzdiva nr. 1 Caroline Henderson i topform.

Julekoncerterne tager i 2016 sit udgangspunkt i Caroline Henderson og hendes faste pianist igennem de sidste mange år Nikolaj Hess og multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren.

Entré: 270,- kr. Billetter fås i forsalg på Ticketmaster / Tlf. 70 15 65 65


KURT RAVN

Onsdag den 14. december
kl. 17.00

Julekoncerterne er blevet en fast tradition for Kurt Ravn og igen i år, har vi den glæde, at han gæster Sct. Pauls Kirke.

Kurt Ravn ledsages af:
Oboist ved Sjællands Symfoniorkester: Birgitte Lindum
Solotrompetist i Radiosymfoniorkesteret: Michael Frank Møller
samt kapelmester, organist og pianist: Carl Ulrik Munk-Andersen.

Entré: 215,- kr. Billetter fås i forsalg på Ticketmaster / Tlf. 70 15 65 65


SCT. PAULS CANTORIS JULEKONCERT

Lørdag den 17. december kl. 16.00

Sct. Pauls Cantoris julekoncert byder i år på uropførelsen af 15 nyskrevne motetter til juletiden med tekst af sognepræst: Erik Dybdal Møller og musik af organist: Thomas Kristian Nielsen.
Samlingen er udsprunget af et mangeårigt samarbejde mellem præst og organist ved Sct. Pauls Kirke.
En vigtig inspirationskilde til arbejdet, har været kirkens fremragende kor: Sct. Pauls Cantori.

Koncerten byder også på dejlige danske julesalmer hentet fra Cantoriets seneste jule-CD "En anelse af lys".

Programmet vil fokusere på lyset, som vi i vintertiden knapt kan ane.

Entré: 50,- kr. Billetter fås v/ indgangen fra kl. 15.15


JULEORATORIET

Tirsdag den 20. december kl. 20.00

Sct. Pauls Cantori og orkester opfører Johann Sebastian Bachs "Juleoratorium" del 1-3.

Bachs Juleoratorium, som er skrevet i 1734, består af i alt 6 dele, der hver især oprindeligt er skrevet som kantater til jule- og nytårsdagene, og har i sin oprindelse været brugt i forbindelse med gudstjenesterne i juledagene. Del 1-3 som opføres ved koncerten i Sct. Pauls Kirke, udgør kantatemusikken til selve juledagene.

Værket er skrevet for fire sangsolister, kor og orkester.

Medvirkende:

Camilla Button, sopran
Ditte Maria Mølgaard, mezzosopran
Bo Kristian Jensen, tenor
Thomas Storm, bas

Sct. Pauls Cantori
Orkester bestående af musikere fra Aarhus, Aalborg og Odense Symfoniorkester

Thomas Kristian Nielsen, dirigent

En længere foromtale kan læses her..

Koncerten varer 1 ½ time.

Entré: 200,- kr. Billetter fås i forsalg via Klub Østjylland

KOMMENDE KONCERTER

BegivenhedDato

Shaka Loveless og Lars Lilholt

Koncert med Shaka Loveless og Lars Lilholt. Læs mere her..    

1. nov 17:00
18:15
1. nov 17:00 -
18:15

Shaka Loveless og Lars Lilholt

Koncert med Shaka Loveless og Lars Lilholt. Læs mere her..    

1. nov 20:00
21:15
1. nov 20:00 -
21:15

Shaka Loveless og Lars Lilholt

Koncert med Shaka Loveless og Lars Lilholt. Læs mere her..    

2. nov 20:00
21:15
2. nov 20:00 -
21:15

Even when he is silent

Musikgudstjeneste til Alle Helgens Søndag. Medvirkende er Sct. Pauls Cantori og …

6. nov 16:00
17:00
6. nov 16:00 -
17:00

Unge synger opera

Oplev de nye sangtalenter, som om få år står på danske og udenlandske operascener, …

9. nov 19:30
20:30
9. nov 19:30 -
20:30

Hjerteforeningens julekoncert med Miriam Mandipira

Hjerteforeningens julekoncert med Miriam Mandipira & Her Danish Friends. Læs …

17. nov 19:30
21:00
17. nov 19:30 -
21:00

Mozarts c-mol Messe

Copenhagen Soloists opfører W.A. Mozarts store Messe i c-mol. Læs mere her..

26. nov 16:00
17:30
26. nov 16:00 -
17:30

Jul med Ghita Nørby og Lars Hannibal

Jul med Ghita Nørby og Lars Hannibal. Læs mere her..    

30. nov 19:30
20:30
30. nov 19:30 -
20:30

Marie Carmen Koppel

Julekoncert med Marie Carmen Koppel. Læs mere her..    

1. dec 19:30
20:30
1. dec 19:30 -
20:30

Per Nielsen

Per Nielsens julekoncert. Læs mere her..    

2. dec 17:00
18:00
2. dec 17:00 -
18:00

Hanne Boel

Koncert med Hanne Boel m.fl. Læs mere her..    

3. dec 20:00
21:15
3. dec 20:00 -
21:15

NOAH

Koncert med NOAH. Læs mere her..    

6. dec 17:00
18:15
6. dec 17:00 -
18:15

NOAH

Koncert med NOAH. Læs mere her..    

6. dec 20:00
21:15
6. dec 20:00 -
21:15

Vocal Line

Vocal Lines julekoncert med Jule-CD release. Læs mere her..    

7. dec 17:00
18:15
7. dec 17:00 -
18:15

Vocal Line

Vocal Lines julekoncert med Jule-CD release. Læs mere her..    

7. dec 20:00
21:15
7. dec 20:00 -
21:15

Caroline Henderson

Julekoncert med Caroline Henderson. Læs mere her..    

10. dec 17:00
18:15
10. dec 17:00 -
18:15

Caroline Henderson

Julekoncert med Caroline Henderson. Læs mere her..    

10. dec 20:00
21:15
10. dec 20:00 -
21:15

Caroline Henderson

Julekoncert med Caroline Henderson. Læs mere her..    

13. dec 17:00
18:15
13. dec 17:00 -
18:15

Caroline Henderson

Julekoncert med Caroline Henderson. Læs mere her..    

13. dec 20:00
21:15
13. dec 20:00 -
21:15

Kurt Ravn

Julekoncert med Kurt Ravn. Læs mere her..    

14. dec 17:00
18:15
14. dec 17:00 -
18:15

Sct. Pauls Cantoris julekoncert

Sct. Pauls Cantoris julekoncert. Læs mere her..    

17. dec 16:00
17:15
17. dec 16:00 -
17:15

Juleoratoriet

J.S. Bachs Juleoratorium opføres af Sct. Pauls Cantori og orkester. Læs mere …

20. dec 20:00
21:30
20. dec 20:00 -
21:30