KONCERTNYT!

Tilmeld dig vores koncertnyhedsbrev og bliv løbende informeret om kommende koncerter i Sct. Pauls Kirke
MUSIKSTUDERENDES KOR VED AARHUS UNIVERSITET

Onsdag den 11. maj kl. 20.00

Musikstuderendes Kor ved Aarhus Universitet vil skabe forårsstemning med et koncertprogram, der både rummer traditionel kormusik samt nyere klassisk musik af bl.a. Bo Holten, Otto Mortensen og Eric Whitacre.

Musikstuderendes Kor blev dannet i 2004 af lektor ved Afdeling for Musikvidenskab, kordirigent og komponist Erling Kullberg. Det består i dag af ca. 35 sangere. Dirigent er Ole Faurschou, der til dagligt arbejder på Orkesterefterskolen i Holstebro. Faurschou har samtidigt et aktivt virke som dirigent for flere kor og er freelance-dirigent på en række spændende projekter.

Entré: 50,- kr. Billetter fås v/ indgangen fra kl. 19.30


JOHANN SEBASTIAN BACHS 6 TRIOSONATER

Oliver Nordahl

Tirsdag den 24. maj kl. 19.30

Her er en sjælden lejlighed til at høre alle Johann Sebastian Bachs 6 berømte orgelsonater.
Der er tale om tre-stemmige værker – trioer - der oprindelig er skrevet for orgelsolo.
Men ved denne koncert vil de blive nyfortolket i versioner for solo, duo og trio. Fortolkningerne er arrangeret for obo, violin og orgel.
Det bliver spændende at høre værkerne i et nyt lys.

Medvirkende:
Oliver Nordahl, obo
Jakob Rosendahl Povlsen, violin
David Peter Schmidt, orgel

Entré: 50,- kr. Billetter fås v/ indgangen fra kl. 18.45


DOBBELTKONCERT MED KORENE: CONCORDIA OG CÆCILIAKORET

Lørdag den 11. juni kl. 17.00

Cæciliakoret og Vokalgruppen Concordia inviterer i samarbejde på en smuk og atypisk korkoncert.

Concordia blev dannet i 2013 af dirigenten Matilde Mosekjær ud fra visionen om at skabe et kor, der både synger rytmisk og klassisk musik på højt niveau ud fra devisen om, at musik ikke behøver opdeles i klassisk og rytmisk, men slet og ret er "musik". På den baggrund har Concordia givet koncerter i adskillige kirker samt i Musikhuset Aarhus.

Cæciliakoret har eksisteret siden 1975. Repertoiret består primært af klassisk musik og kirkemusik, hvoraf nordisk og dansk musik udgør en væsentlig del af programmet. Det medvirker ofte i koncertopførelser af store værker for soli, kor og orkester i samarbejde med Aarhus Symfoniorkester og medvirkede i 2009 i Danmarks Radios udsendelse "Før Søndagen". Siden 1999 har Michael Deltchev været korets faste dirigent.

Entré: 50,- kr./ 20,- kr. Stud. Billetter fås v/ indgangen fra kl. 16.30.


SØREN HUUS

Tirsdag den 20. september kl. 20.00

Fredag den 23. september kl. 20.00

Den anerkendte sangskriver Søren Huus giver i sensommeren en række koncerter i kirker rundt om i landet. Publikum kan se frem til en stærk musikalsk oplevelse, hvor Søren Huss kan opleves helt solo på både flygel og guitar.  

Med stor gennemslagskraft i både ind- og udland har Søren Huss markeret sig som en af sin generations mest toneangivende sangskrivere. De seneste års solokarriere har indtil videre ført to albums med sig, ”Troen & Ingen” (2010) og ”Oppefra & Ned” (2012). Anmelderroste albums, hvor Søren bearbejdede tankerne om livet, kærligheden og ikke mindst sorgen over at have mistet sin kæreste.

Søren Huss prøvede for første gang kræfter med kirkekoncerter i 2014 og  genoptager successen i sensommeren 2016, hvor en række kirker landet over får besøg af den dansksprogede musiker. Her vil han spille sange fra sine to soloudspil og medbringer desuden helt nyt materiale fra et kommende album. Live får de dybt personlige sange en ekstra dimension, da Søren Huss ikke kun er en af Danmarks dygtigste sangskrivere, men også er en fantastisk formidler.

Udover at være kendt som forsanger i det danske band Saybia, som i efteråret 2015 udgav og senere turnerede med albummet ’”No Sound from the Outside”, har Søren Huss også markeret sig på den danske teaterscene. Første gang man kunne opleve ham på de skrå brædder var i 2011, hvor han skrev musik til Shakespeare-forestillingen "Som Man Behager". I efteråret skaber Huss musikalske fortolkninger til den kommende dramatisering af Bertolt Brechts "Svendborgdigte".

Entré: 270,- kr. Billetter fås i forsalg på Ticketmaster / Tlf. 70 15 65 65


MOZARTS C-MOL MESSE

Lørdag den 26. november kl. 16.00

Copenhagen Soloists opfører W.A. Mozarts store Messe i c-mol

Der er tale om Mozarts Messe i c-mol i en udgave som er færdiggjort med dele fra to af hans andre messer (Missa Longa KV 262 og Missa Solemnis KV 337).
Mozart nåede aldrig at komponere satserne Credo, Agnus Dei og Dona Nobis færdig. 

Copenhagen Soloists er et solistisk vokal og instrumental ensemble, som har specialiseret sig i barok musik. Ensemblet blev stiftet i 2006, og består af førende sangsolister og instrumentalister på barok instrumenter.
Sangerne optræder med soli såvel som korpartier.

Medvirkende sangere:
Sopran: Keren Motseri, Anna Maria Wierød, Anna Forsebo, Christina Larsson Malmberg, Anna Carina Sundstedt, Sophie Thing Simonsen
Alt: Merete Laursen, Melene Rønnov, Janna Vettergren, Simone Rønn
Tenor: Adam Riis, Emil Lykke, Immo Schröder, Erlend Tyrmi
Bas: Emil Ritter, Ørjan Hartveit, Rasmus Kure Thomsen, Steffen Bruun.

Solistisk besat orkester på autentiske instrumenter.
Dirigent: Jonathan Ofir

Entré: 220,- kr. Billetter fås i forsalg på Ticketmaster / Tlf. 70 15 65 65 samt v/ indgangen fra kl. 15.00


MARIE CARMEN KOPPEL

Torsdag den 1. december
kl. 19.30

Marie Carmen Koppel er ofte blevet omtalt som Danmarks ukronede soul- og gospeldronning. Hendes uovertrufne sangteknik er bl.a. inspireret af ophold i New York, hvor hun fik den amerikanske gospeltradition ind under huden. 

Marie Carmen Koppel har gennem en årrække opbygget et stort og trofast publikum og har haft succes med sit julealbum “A merry little Christmas”.

Marie Carmen Koppel akkompagneres af sin pianist Steen Rasmussen samt sin bror Benjamin Koppel på saxofon. Deres mangeårige samarbejde og venskab kan både mærkes og høres på scenen, hvor deres musikalske sammenspil flettes sammen med en hyggelig omgangstone og kontakt til publikum.

Entré: 215,- kr. Billetter fås i forsalg på Ticketmaster / Tlf. 70 15 65 65.


PER NIELSEN

Fredag den 2. december kl. 17.00

Julekoncert med trompetisten: Per Nielsen.

Per Nielsens 14 cd'er er solgt i mere end 350.000 eksemplarer, hvilket gør ham til en af landets mest populære instrumentalister. Per Nielsen udsendte i 2014 i forbindelse med sin 60 års fødselsdag en dobbelt-CD med titlen: "Mine Favoritter". 

Der er lagt op til en hyggelig og stemningsfuld aften, når Per Nielsen på sit charmerende sønderjyske uformelt præsenterer julens melodier.

Entré: 215,- kr. Billetter fås i forsalg på Ticketmaster / Tlf. 70 15 65 65.


HANNE BOEL

Lørdag den 3. december kl. 20.00

Hanne Boel på akustisk tour!

Den danske sangerinde har samlet en akustisk trio bestående af hende selv og de to guitarister Jens Runge og Jacob Funch, når hun i december gæster Sct. Pauls Kirke.

Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede - alt det, som Hanne Boel er gjort af. Hun vil nyfortolke egne hits fra fortid såvel som nutid. På sætlisten finder vi blandt andet sange, der genopliver den musik, der gjorde hende berømt. Det bliver blandt andet et genhør med hits som ”Don’t Know Much About Love”, ”Talk It Out” og “Light in Your Heart”.

Hanne Boel slog igennem som sanger i slutningen af 1980’erne og har siden da befundet sig på toppen af den danske soulpopscene med diverse priser og omkring 20 udgivelser bag sig. Senest er hun blevet inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen og erfaringer, når hun i efteråret deltager i den sjette udgave af TV2’s ’Toppen af Poppen’ sammen med Gnags-forsanger Peter A.G., RnB-sangerinden Ida Corr, forsangeren i Carpark North Lau Højen, sangerinden Fallulah, samt Troels Gustavsen fra NOAH og de to herrer fra Djämes Braun Kent 'Kenno' Pedersen og Lasse 'Pilfinger' Kramhøft. Det bliver spændende at se, hvordan Boel fortolker og beriger de andre deltageres sange med sin dybe, soul-inspirerede stemme og særprægede sangstil og røst, der gør hende helt unik i dansk musik. 

Det er ikke nyt for Hanne Boel at synge i kirkerne. Allerede som ganske ung sang hun i kirkekor, og sidste år spillede hun adskillige udsolgte koncerter rundt om i landets kirker.

Entré: 270,- kr. Billetter fås i forsalg på Ticketmaster / Tlf. 70 15 65 65


CAROLINE HENDERSON

Lørdag den 10. december
kl. 17.00 og kl. 20.00

Caroline Henderson begyndte i 2010 en tradition med 4 udsolgte julekoncerter i Christians Kirke i København. Siden er traditionen år for år blevet udviddet til også at omfatte julekoncerter i andre danske kirker rundt omkring i landet.

6 år er gået, og i 2015 blev det til hele 15 udsolgte julekoncerter i København, Viborg, Holstebro, Aarhus, Aalborg og Roskilde med i alt 7.500 publikummer.

Publikum kan ligesom de forrige år forvente fantastiske stemningsfulde koncerter med både gamle klassikere og julesange på repertoiret og sidst men ikke mindst Danmarks jazzdiva nr. 1 Caroline Henderson i topform.

Julekoncerterne tager i 2016 sit udgangspunkt i Caroline Henderson og hendes faste pianist igennem de sidste mange år Nikolaj Hess og multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren.

Entré: 270,- kr. Billetter fås i forsalg på Ticketmaster / Tlf. 70 15 65 65


KURT RAVN

Onsdag den 14. december
kl. 17.00

Julekoncerterne er blevet en fast tradition for Kurt Ravn og igen i år, har vi den glæde, at han gæster Sct. Pauls Kirke.

Kurt Ravn ledsages af:
Oboist ved Sjællands Symfoniorkester: Birgitte Lindum
Solotrompetist i Radiosymfoniorkesteret: Michael Frank Møller
samt kapelmester, organist og pianist: Carl Ulrik Munk-Andersen.

Entré: 215,- kr. Billetter fås i forsalg på Ticketmaster / Tlf. 70 15 65 65

KOMMENDE KONCERTER

BegivenhedDato

Musikstuderendes Kor ved Aarhus Universitet

Forårskoncert med Musikstuderendes Kor ved Aarhus Universitet. Læs mere …

11. maj 20:00
21:00
11. maj 20:00 -
21:00

Johann Sebastian Bachs 6 Triosonater

Johann Sebastian Bachs 6 Triosonater opføres af:Oliver Nordahl, obo Jakob Rosendahl …

24. maj 19:30
20:45
24. maj 19:30 -
20:45

Dobbeltkoncert med korene: Concordia og Cæciliakoret

  Læs mere her..    

11. jun 17:00
18:00
11. jun 17:00 -
18:00

Søren Huus

Koncert med sangeren og sangskriveren Søren Huus. Læs mere her..    

20. sep 20:00
21:15
20. sep 20:00 -
21:15

Søren Huus

Koncert med sangeren og sangskriveren Søren Huus. Læs mere her..    

23. sep 20:00
21:15
23. sep 20:00 -
21:15

Mozarts c-mol Messe

Copenhagen Soloists opfører W.A. Mozarts store Messe i c-mol. Læs mere her..

26. nov 16:00
17:30
26. nov 16:00 -
17:30

Marie Carmen Koppel

Julekoncert med Marie Carmen Koppel. Læs mere her..    

1. dec 19:30
20:30
1. dec 19:30 -
20:30

Hanne Boel

Koncert med Hanne Boel m.fl. Læs mere her..    

3. dec 20:00
21:15
3. dec 20:00 -
21:15

Caroline Henderson

Julekoncert med Caroline Henderson. Læs mere her..    

10. dec 17:00
18:15
10. dec 17:00 -
18:15

Caroline Henderson

Julekoncert med Caroline Henderson. Læs mere her..    

10. dec 20:00
21:15
10. dec 20:00 -
21:15

Kurt Ravn

Julekoncert med Kurt Ravn. Læs mere her..    

14. dec 17:00
18:15
14. dec 17:00 -
18:15