KONCERTNYT!

Tilmeld dig vores koncertnyhedsbrev og bliv løbende informeret om kommende koncerter i Sct. Pauls Kirke

Sct. Pauls Cantori

 Kirkens orgler

Podier udlejes!

LANGFREDAGSKONCERT

Foto: Caroline Abild Jessen

Langfredag 3. april kl. 15.00

Sct. Pauls Cantori markerer Langfredagen med en stemningsfuld korkoncert.

Programmet vil indeholde G.P. da  Palestrinas gribende ”Stabat Mater”, der i ord og toner beskriver moder Marias smerte, da hun for foden af korset må se sin søn lide døden. Værket er skrevet for 8-stemmigt dobbeltkor.
Man vil også kunne opleve påskemotetter af Henrich Schütz, der er skrevet for 6-7 stemmigt kor samt Francis Poulencs meget udtryksfulde 4 påskemotetter.
Koncerten afsluttes med påskesalmer skrevet af 150-års jubilaren: Carl Nielsen.

Sct. Pauls Cantori består af særdeles erfarne sangere, der fortrinsvis er studerende eller nyligt uddannede ved Det Jyske Musikkonservatorium. Ved koncerten Langfredag er koret udvidet med assistenter. Cantoriet ledes af Thomas Kristian Nielsen.

Billetter fås ved indgangen fra kl. 14.30.
Entré: 50,- kr.

---

Uddrag af Langfredagskoncerten vil blive opført i forbindelse med højmessen samme dag kl. 10.00. Ved højmessen er der naturligvis fri adgang.


"THOUGHTS" MED MATHIAS WINTHER OG BAND

Fredag den 10. april kl. 20.00

Mathias Eske Winther er en ung århusiansk sangskriver, der med indlevelse og ufravigeligt gå-på-mod udtrykker sig selv - og beskriver den virkelighed, han er vidne til.

Han er nu snart klar med opfølgeren til sin debut fra 2014, dobbelt EP’en It’s A Long Road I’ve Been Told, It’s A Mountain To Climb. Mathias Winther har brugt tiden efter sin debutudgivelse på at arbejde med nye sange, hvor fokus har været på at beskrive sine inderste følelser og tanker. Det er blevet til EP’en Thoughts, der varsler en mere personlig og dyster stemning end på debuten.
Winther beskriver EP’ens sange som billeder på, hvordan han har haft det i det sidste års tid. Sangene beskriver ikke konkrete hændelser, men følelsesmæssigt tilstande han har været i.
Han har med Thoughts skrevet sine mest ærlige sange og ser frem til at spille dem for et publikum.

Mathias Winther spiller sammen med vennerne Anton Grøn på bas, og Mathias ’Toast’ Eghøj på trommer. Winther står for guitarspil og vokal. Live har bandet en dynamisk kemi og der gøres plads til improvisation, samtidig er der god kontakt mellem bandet og publikum, hvor Winther gør sig som karismatisk frontmand.
Han glæder sig til at præsentere sin nye musik i Sct. Pauls Kirkens flotte omgivelser, som han føler, kan være med til at skabe den stemning bandet gerne vil give. Der vil på aftenen være gæsteoptrædende på scenen.

Support: Calico

Billetter fås ved indgangen fra kl. 19.15
Entré: 30,- kr.


 

 

LIVA MO

Liva Mo

Tirsdag 19. maj kl. 19.30

Liva Mo, sanger og sangskriver, leverer melodiøs alternativ pop med en sødmefuld melankoli. Musikken og teksterne forsøger at indfange små historier og stemninger. Det er pop med en improvisatorisk tilgang, vokale-loops, med akustiske og elektroniske elementer.
Musikkens univers kan lede tankerne hen på bølger der repetitivt kælver i brændingen og på samme tid udtrykker vildskab og ro.
Melankolsk følelsesspil og smukke klange vil omfavne krop og sjæl.

Liva studerer rytmisk musik med sang som hovedfag på Det Jyske Musikkonservatorium.
Ved koncerten i Sct. Pauls Kirke bliver hun ledsaget af cellisten: Gabriella Fuglsig.

Yderligere info:

Link til musik

Link til sang

Facebook side

Billetter fås ved indgangen fra kl. 18.45
Entré: 50,- kr.


HANNE BOEL

Lørdag 28. november kl. 20.00

Hanne Boel udvikler til stadighed sin karriere, og tager i efteråret 2015 på turné med en sætliste, der bl.a. genopliver den musik der gjorde hende berømt, sange som f. eks. DONT KNOW MUCH ABOUT LOVE, BLACK WOLF, TALK IT OUT og LIGHT IN YOUR HEART.
Hun går ikke nostalgisk efter tidligere hits, men nyfortolker fortid og kombinerer udvalget med egne og andres sange, som står hendes hjerte nær, og som hun beriger med sit personlige univers af erfaring, karakterfuldhed og fornem sans for fortolkning.
Det kan ikke blive meget bedre, når Hanne kombinerer det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede - alt det, som Hanne Boel er gjort af. Hun definerer ikke på forhånd en genre, men lader inspirationen bestemme vejen til sangens endelige udtryk.

Hanne Boel har samlet en akustisk trio bestående af hende selv og de to guitarister Jens Runge og Jacob Funch.

Billetter à 250,- kr. (+gebyr) fås i forsalg på Billetnet / Tlf. 70 15 65 65

 

 

CAROLINE HENDERSON

Lørdag 12. december kl. 17.00
Lørdag 12. december kl. 20.00

Caroline Henderson begyndte i 2010 en tradition med 4 udsolgte julekoncerter i Christians Kirke i København. Siden er traditionen udviddet til også at omfatte julekoncerter i Sct. Pauls Kirke i Aarhus. 

5 år er gået, og i 2014 blev det til hele 6 udsolgte julekoncerter i København og 3 udsolgte i Aarhus med i alt næsten 6.000 publikummer. 
Mange har derfor allerede spurgt til julekoncerterne i 2015, hvorfor vi har valgt allerede nu at offentliggøre og starte billetsalget.

Publikum kan i 2015 forvente fantastiske stemningsfulde koncerter, flere julesange på repertoiret og sidst men ikke mindst Danmarks jazzdiva nr. 1 Caroline Henderson i topform. 
Julekoncerterne tager i 2015 sit udgangspunkt i Caroline Henderson og hendes faste pianist igennem de sidste mange år Nikolaj Hess. Gæstesolister vil blive offentliggjort senere. 

Billetter à 250,- kr. (+gebyr) fås i forsalg på Billetnet / Tlf. 70 15 65 65

KOMMENDE KONCERTER

BegivenhedDato

Langfredagskoncert m/ Sct. Pauls Cantori

Læs mere her..    

3. apr 15:00
16:00
3. apr 15:00 -
16:00

"Thougts" m/ Mathias Winther og band

Læs mere her..    

10. apr 20:00
21:30
10. apr 20:00 -
21:30

Koncert m/ Liva Mo

Læs mere her..    

19. maj 19:30
20:30
19. maj 19:30 -
20:30

Hanne Boel

Læs mere her..    

28. nov 20:00
21:15
28. nov 20:00 -
21:15

Caroline Henderson

Læs mere her..    

12. dec 17:00
18:15
12. dec 17:00 -
18:15

Caroline Henderson

Læs mere her..    

12. dec 20:00
21:15
12. dec 20:00 -
21:15