KONCERTNYT!

Tilmeld dig vores koncertnyhedsbrev og bliv løbende informeret om kommende koncerter i Sct. Pauls Kirke"GET INSPIRED" - MONICA SCHMIDT ANDERSEN

Tirsdag 8. marts kl. 19.30

"Get inspired"

Blokfløjtenisten Monica Schmidt Andersen debuterer fra solistklassen på Syddansk Musikkonservatorium i Odense efter mere end 8 års studier med en koncertrække, hvor inspiration bliver sat i fokus. Hvilken musik, steder, personer og oplevelser har inspirereret musikeren og musikken.   

Til koncerten i Sct. Pauls kirke præsenterer hun ensemblet The Nordic Baroque Band, som byder på et program med heftig og energisk barokmusik samt tidlig musik. The Nordic Baroque Band (NBB) består af professionelle musikere fra Danmark og Sverige specialiseret i tidlig musik. Ensemblet opstod i 2014 i ønsket om at skabe et ensemble, hvor alle musikerne har en fremtrædende rolle og hvor kontakten med publikum er i højsæde. Programmet bliver med blokfløjten i centrum med virtuose solokoncerter og intime kammermusiksonater, men byder også på tidlig musik hits.

Monica Schmidt Andersen færdiggjorde i 2013 sin kandidat som musiker/performer klassisk blokfløjtenist fra Syddansk Musikkonservatorium, Odense. Hun blev herefter optaget i solistklassen, hvor hun har studeret hos Nikolaj Ronimus (DK) og Erik Bosgraaf (NL). I 2010-2011 studerede hun på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm hos blokfløjteprofessor Dan Laurin. Derudover har hun læst en kandidat i musikpsykologi, ”Psychology for Musicians” fra The University of Sheffield i England.

Monica er aktiv som solist og kammermusiker med sit primære musikervirker i Danmark, Sverige og Holland, hvor hun driver mere end 6 faste ensembler og projekter. Hun har siden kandidatuddannelsen fordybet sig i sceneoptræden, formidling og kommunikation med publikum gennem projekter i samarbejde med andre kunstarter som skuespil, mimik, bevægelse og fortælling. Hun har modtaget priser ved konkurrencer samt stipendier primært til arbejdet med ny musik.

Yderligere info: www.monicasandersen.com 

The Nordic Baroque Band:
Monica Schmidt Andersen - blokfløjter
Johannes Jacobsson - violin
Søren Storm - violin
Jeanette Eriksson - viola
Magnus Malmros - cello
Mogens Fangel Damm - cembalo

Entré: 50,- kr. Billetter fås v/ indgangen fra kl. 18.45


JOHANNESPASSIONEN

Sopransolisten: Nina Bols Lundgren

Søndag 20. marts kl. 16.00

J.S. Bachs musikalske fortolkning af Johannesevangeliets fortælling om begivenhederne i påskedagene opføres af Sct. Pauls Cantori i samarbejde med Randers Kammerorkester.

Sangsolisterne er sopranen Nina Bols Lundgren, alten Nana Bugge Rasmussen, tenoren Bo Kristian Jensen og barytonen Thomas Christian Sigh.
Randers Kammerorkesters chefdirigent: David Riddell dirigerer de 50 medvirkende sangere og orkestermusikere.
I Johannespassionen forener Bach fortællingens intense drama og et fortættet følelsesmæssigt udtryk med en særegen musikalsk skønhed i både solisternes arier og korets koraler.

Ud fra ønsket om at gøre koncerten tilgængelig for flest mulige har vi valgt at reducere stærkt i billetprisen.
Entréen er derfor blot: 100,- kr. / 50,- studerende og unge u/ 25 år og arbejdsledige.
Billetter fås v/ indgangen fra kl. 15.15

KOMMENDE KONCERTER

BegivenhedDato

Monica Schmidt Andersen m. band

Koncert med Blokfløjtenisten Monica Schmidt Andersen og The Nordic Baroque …

8. mar 19:30
20:30
8. mar 19:30 -
20:30

Johannespassionen

J.S. Bachs "Johannespassion" opføres af Sct. Pauls Cantori og Randers …

20. mar 16:00
17:30
20. mar 16:00 -
17:30