Danseinstruktør Camilla Grøndahl Jakobsen

Vi mødes hver tirsdag, hvor vi skal bevæge os til forskellig slags musik som pop, hiphop, gospel og R&B. De forskellige musikgenre giver dig mulighed for at prøve en masse forskellige danse og stilarter.

Dance N’ Joy vil bestå af to elementer, dels en undervisende del, hvor du vil lære koreografier. Og dels en kreativ og skabende dans, hvor du får mulighed for at komme med dine gode idéer og sammen med resten af holdet, lave egne koreografier.

Vi vil hver gang starte med en let forfriskning i form af frugt og kiks, imens der er Drop-In fra kl. 14.00. Der vil være tid til at skifte tøj, snakke med hinanden, og varme kroppen op med sjove øvelser og bevægelser. Kl. 15.20 slår vi os løs med dansen i en times tid og slutter til sidst af med en kort andagt.

 

Tirsdag d. 27. august kl. 14.00 lyder startskuddet for Dance N’ Joy når du og dine dansekammerater står klar til at fyre den af. Vi danser alle tirsdage til og med d. 10. december (på nær i efterårsferien i uge 42). 

 

Vi vil gerne dele vores store danseglæde med andre, så derfor laver vi danseopvisninger til arrangementer i Sct. Pauls kirke i henholdsvis oktober, december, februar og april. Dette er selvfølgelig kun, hvis man har lyst til at optræde.

 

 

Danseerfaring er ikke påkrævet, ALLE kan være med, bare man har lyst til at danse.

 

Praktisk info:

 

Hvad:           Dansegruppe for 4.-6. klasse

Hvor:            Sct. Pauls sognehus

Hvornår:       Tirsdage: Drop in fra kl. 14:00 - dans fra kl. 15.00-16.30

Pris:              Deltagelse i Dance N’ Joy er gratis

Hvem:         Aktiviteten ledes af kirke- og kulturmedarbejder Camilla Grøndahl Jakobsen

 

 

Tilmelding til Dance N'Joy