Dance N' Joy

Er du vild med at danse? Kan du li’ at have det sjovt? Er du glad for fællesskab og hyggestunder? Går du i 4.-6. Klasse?

 

Så er Sct. Pauls kirkes nye dansegruppe ”Dance N’ Joy” lige noget for dig. Vi skal nemlig danse os glade hver tirsdag kl. 15.00-16:30 i Sct. Pauls sognehus.

Vi skal bevæge os til forskellig slags musik som pop, hiphop, gospel og R&B. De forskellige musikgenre giver os mulighed for at udforske forskellige danse og stilarter.

Dance N’ Joy vil bestå af to elementer, dels en undervisende del, hvor underviseren lærer børnene en koreografi. Og dels en kreativ og skabende dans, hvor børnene får mulighed for at komme med idéer eller lave deres egne koreografier. Dette vil give dansen et personligt præg og afspejle den gruppe af dansere, der er med.

 

Vi vil hver gang starte med en let forfriskning i form af frugt og kiks, imens der er Drop-In fra kl. 15.00. Der vil være tid til at skifte tøj, snakke med hinanden, og varme kroppen op med sjove øvelser og bevægelser. Kl. 15.30 slår vi os løs med dansen i en times tid og slutter til sidst af med en kort andagt.

 

Tirsdag d. 27. august kl. 15.00 lyder startskuddet for Dance N’ Joy når det vælter ind med energifyldte og danseglade børn. Vi danser alle tirsdage til og med d. 10. december (på nær i efterårsferien i uge 42). 

 

Vi vil gerne dele vores store danseglæde med andre, så derfor laver vi danseopvisninger til årets 4 familiegudstjenester i Sct. Pauls kirke i henholdsvis oktober, december, februar og april. Dette er selvfølgelig kun, hvis man har lyst til at optræde.

 

 

Danseerfaring er ikke påkrævet, ALLE kan være med, bare man har lyst til at danse.

 

Praktisk info:

 

Hvad:            Dansegruppe for 4.-6. klasse

Hvor:             Sct. Pauls sognehus

Hvornår:      Tirsdage kl. 15.00-16.30

Pris:               Deltagelse i Dance N’ Joy er gratis

 

 

Tilmelding til Dance N'Joy