Legestuen på torsdage med babysalmesang 10-12 i Sct. Pauls Sognehus

Et par drenge på eventyr i legestuen

Legestue i Sct. Pauls sognehus

Legestuen i Sct. Pauls Kirke er et åbent tilbud  torsdag formiddag mellem kl. 10 & kl. 12., de torsdage hvor der er babysalmesang i kirken. Du kan se datoerne på babysalmesangs-undersiden ved at klikke her! øvrige torsdage holder legestuen lukket.

Legestuen er fri leg og spas for alle børn 0-5 år i selskab med en ansvarlig voksen.

Legestuen benyttes også også som drop in og ud for babysalmesangskurserne i dette tidsrum, ligesom eventuelle større søskende til babyerne kan holdes beskæftiget her.

 

Sognehuset er linet op med et børne-legeland med legetæpper, masser af legesager og legeredskaber hvor børn og forældre kan boltre sig.

 

Drop in vil også sige der er ingen tilmelding!

 

Fire gange om året deltager legestuen i en BørneHøjtid i kirkerummet sammen med babyerne, hvor en af præsterne står for en minigudstjeneste på de mindstes præmisser..

 

I legestuen kan voksne for 5 kr. købe formiddagskaffe m. brød, og saft til de små.

For nærmere information kontakt en af kirke- og kulturmedarbejder Martin Frøkjær-Jensen eller sognemedhjælper Lissi Winther

Velkommen til alle børn i følge med en voksen!

 

 


 

 

BørneHøjtider

BørneHøjtider er højtidsmarkeringer for de mindste. Her inviteres alle førskole børn til en kirkelig oplevelse for alle sanser. Kirkens legestue deltager også.

BørneHøjtider afslutter et BabySalmesangsforløb ved at synge sange fra kurset i fuld længde. Præsten fortæller og deler velsignelse over os, og vi nyder kursets kreative elementer i kirkerummet en sidste gang. BørneHøjtider er altid den sidste dato i BabySalmesangsforløbet. Du kan se datoerne på babysalmesangs-undersiden ved at klikke her!

BørneHøjtider fejrer Høst, Jul, Påske & Pinse, og efter BørneHøjtider er sognehuset dækket op til hygge og netværk. Alle er velkomne