Tilbud til elever i Forældreskolens 3. X om Minikonfirmandkursus

MINIkonfirmand for 3x på Forældreskolen 

I skoleåret 2017/2018 indbyder vi børn fra 3. X på Forældreskolen til et MINIkonfirmand-forløb i Sct. Pauls kirke opdelt i 2 moduler.

Første modul er et komprimeret kursus, som tager udgangspunkt i gudstjenestens dele fx symboler, salmer, dåb, bøn, prædiken. Vi skal op og spille på orgel, snakke med sognepræst Jakob From Søvndal og på udflugt.

Andet modul er et drama forløb, som vil arbejde med påskens historier. Børnene vil lære et skuespil skrevet særligt til dem, som de skal opføre til en familiegudstjeneste.

Særligt for andet modul er, at børnene skal være med alle 4 tirsdage og øve hjemme til deres optræden i kirken. Familiegudstjenesten er den formelle afslutning på hele forløbet, og alle venner og pårørende er selvfølgelig velkomne. 

Man kan tilmelde sit barn online på skemaet i højre side herpå siden. Eller direkte til Martin Frøkjær-Jensen

 

Tilmelding gælder både modul 1 (5. September – 10. Oktober) og modul 2 (20. Marts – 17. April + søndag 22. April) Undtagelsesvis fritagelse sker også til martin@sctpauls.dk – tlf. 2234 7832

 

Med venlig hilsen fra Sct. Pauls Kirke

Martin Frøkjær-Jensen, Kirke- og kulturmedarbejder

Lissi Winther, Sognemedhjælper

og Jakob From Søvndal, Sognepræst

 

Mere …

JUNIORkonfirmand er et andet tilbud, hvor alle 3. klasses og 4. klasses elever fra områdets skoler inviteres til et par tema-weekender med personale fra flere kirker og rundtur i de forskellige kirker. JUNIORkonfirmand kører uafhængigt af MINIkonfirmand for 3x. Forældreskolens 3x kan tilmelde sig begge tilbud uafhængigt af hinanden.

Tilmelding af elever fra 3. X til projektforløb med skuespil om Påske