Børnefamiliegudstjenester med fællesspisning

Børnefamiliegudstjeneste med fællesspisning er et gudstjenestesamarbejde mellem Skt. Lukas Kirke og Sct. Pauls Kirke.

 

Gudstjenesterne henvender sig til børnefamilier på Frederiksbjerg – men alle i Aahus er velkomne.

 

Gudstjenesterne afholdes en mandag  ca. hver anden måned på skift i de to kirker. Præst Erik Møller fra Pauls Kirken og præst Maria Louise Bøg Hansen fra Lukas Kirken medvirker hver gang.

Fra kl. 16.00 åbnes dørene i sognehuset til et kreativt værksted, der lægger op til gudstjenesten. Det ledes af Kirke- og kulturmedarbejder Lærke Hansen fra Skt. Lukas kirke. 

Kl. 17.00 ringer kirkeklokkerne ind til børnefamiliegudstjeneste, som rummer sange og fortælling og kreative indslag, der er tilpasset børn.

Efter gudstjenesten kl 17.00  indbydes alle til fællesspisning. Pris 25,- kr. for voksne – gratis for børn. Der er ingen tilmelding – man møder bare op og er med.

 

Vi lægger vægt på at det er enkelt og fortællingen er i fokus. Vi inddrager kirkerummet kreativt og laver ofte en lille aktivitet. Sammen synger vi fagtesange og enkle salmer. Vi ber Fader Vor og præsten lyser velsignelsen. Disse gudstjenester er vores bud på ”spaghettigudstjeneste”. 

 

Ved ”fællesspisningen” lægger vi vægt på at der er plads til alle familier der deltager. Her serveres børnevenlig hverdagsmad.  (Man er velkommen til selv at medbringe fx glutenfri kost hvis man har brug for dette.)

 

Det er sjovt at være til børnefamiliegudstjeneste! Her skal bamserne om bord i Noahs ark i Lukaskirken...
Det er sjovt at være til børnefamiliegudstjeneste! Her skal bamserne om bord i Noahs ark...i Paulskirken

Hvor og hvornår er der Børnefamiliegudstjeneste næste gang...?

Gudstjensterne går på skift mellem Sct. Pauls Kirke og Skt. Lukas Kirke.

De kommende børnegudstjenester kan de se på gudstjenestekalenderen for Sct. Pauls vedkommende, og på https://www.sktlukaskirke.dk/ for Skt. Lukas kirkes vedkommende

 

Sct. Pauls Kirke, Sct. Pauls Kirkeplads 1, 8000 Århus C

Skt. Lukas Kirke, Skt. Lucas Kirkeplads 1, 8000 Århus C