Børnekirke under søndags-højmessen

 

”Velkommen til børnekirke”

 

Sådan indledes ugens børnekirke, når glade børn og forældre træder ind i Sct. Pauls Kirkes fantastiske børnerum og i spænding venter på, hvad der skal ske.

Sammen udforsker vi søndagens tekst på forskellig vis: Det kan være igennem historie-fortælling, hvor en af Jesu lignelser bliver fortalt med små figurer eller hånddukker; en dramatisering af indtoget i Jerusalem, hvor børnene får lov at ride på en udklædt kirke- og kulturmedarbejder i æselkostume; et kreativt indslag, hvor børnene i fællesskab laver en planche om Guds rige ud fra udklip i blade og magasiner; en sang, der fortæller om Guds store kærlighed på en simpel og konkret måde; Fadervor, der bliver bedt med understøttende fagter.

 

Alt dette og meget mere kan opleves hver søndag under højmessen.

 

Vi glæder os til at se jer i børnekirken!

 

 

For de mindste er der legetøj i rundgangen, og medfølgende forældre kan høre prædikenen igennem højtaleranlæg.

 

Fra tid til anden aldersopdeler vi gruppen af børn ved frivilliges hjælp.

 

Har du lyst til at være frivillig ved Sct. Pauls børnekirke, er du velkommen til at kontakte Camilla Grøndahl Lyngholm Jakobsen

Børnekirkens ledere

Camilla Grøndahl Lyngholm Jakobsen

Camilla er uddannet pædagog på Diakonhøjskolen i 2016 og har erfaring som vuggestuepædagog i Tilst. I juni 2018 blev Camilla ansat som kirketjener og kordegn i Sct. Pauls Kirke og har siden november 2018 også arbejdet som kirke- og kulturmedarbejder med bl.a.  ledelsesansvar for børnekirken. Camilla har taget kursus i fortælleteknik og kreativ kirke. Derudover er Camilla glad for at spille klaver og danse.

 

 

 

 

 

Martin Frøkjær-Jensen

Martin er uddannet i musik og historie fra Aarhus Universitet. Derudover har han en diplomuddannelse i formidling af kunst og kultur til børn og unge fra University College Sjælland. Martin har tidligere arbejdet i Dansk Flygtningehjælp og som folkeskolelærer i Silkeborg. Han har siden 2004 været ansat som kirke- og kulturmedarbejder i Sct. Pauls Kirke. Martin er i gang med en uddannelse som kirkemusiker med orgel- og korledelse.