Tilbud til elever i Forældreskolens 3.x om Minikonfirmandkursus


I skoleåret 2019/2020 indbydes jeres børn til et MINIkonfirmand-forløb i Sct. Pauls kirke opdelt i to moduler.

Første modul begynder onsdag d. 25. sept. kl 13-15. Det er et kursus, som tager børnene med ind i kirkens særlige univers.
Vi skal på opdagelse i kirken, op og spille på det store orgel, se kirkeklokkerne og snakke med en sognepræst. Sidste gang d. 13. nov. skal vi på en kirkeudflugt. Nærmere program følger! Det forventes, at vi denne sidste gang i efteråret vil  bede om at have børnene helt frem til kl. 17 og med forældreafhentning et sted i Århus!

Andet modul er et projektforløb som strækker sig fra vinterferien og 5 uger frem. Børnene vil lave et indslag eller produkt, som de præsenterer ved den afsluttende familiegudstjeneste søn. d. 22. marts. Idet denne festlige familiegudstjeneste er den formelle afslutning på hele forløbet er alle venner, familie og pårørende selvfølgelig velkomne.

Tilmelding på onlineformularen ude til højre på siden!

Alternativt skriv til martin@sctpauls.dk – tlf. 2234 7832

Tilmelding gælder i udgangspunktet både modul 1 (25. september – 13. november) og
modul 2 (19. feb - 22. marts).
Har man brug for fritagelse sker dette til:
martin@sctpauls.dk – tlf. 2234 7832

Med venlig hilsen fra Sct. Pauls Kirke
Martin Frøkjær-Jensen og Camilla Grøndahl Jakobsen, Kirke- og kulturmedarbejdere.
 
VIGTIGT …
Klassen inviteres desuden sammen med y-klassen til et større weekend-eventtilbud i januar og april 2020, hvor alle 3. klasses og 4. klasses elever fra områdets skoler inviteres til to tema-weekender med personale fra flere kirker og rundtur/rollespil mm. i de forskellige kirker. Dette tilbud lanceres - og kører - uafhængigt af det særlige MINIkonfirmandforløb for 3.x.
Forældreskolens 3.x kan tilmelde sig begge tilbud uafhængigt af hinanden.

Tilmelding af elever fra 3. X til minikonfirmand 2019/2020