Café Hjerterum

Hvad er Café Hjerterum?

Måske ligger det lidt i ordet. Det er en Café med plads til dig! Altså et sted, hvor du kan komme og bare være. Du kan få noget spise. Du kan få en kop kaffe og bare hænge ud.

Det særlige ved denne café er, at der er hjerterum. Der er ikke nogle bestemte forudsætninger, som skal være udfyldte, for at man må komme i Café Hjerterum, for der er hjerterum uanset hvem du er.

En café i kirken

Selvom det er en Café, der holder til i kirkens baglokale, Sognehuset – er det ikke en Café, hvor du skal have en bestemt religiøs overbevisning, for at du må komme. Du må komme som du er og du må komme med de spørgsmål du har. Lederen af Caféen er ungdomspræst Jakob From Søvndal og han står samtidig til rådighed for snak om lige det, som du har brug for at tale om – om det så er religion, en dum lærer eller kærestesorger. Der er ikke en bestemt agenda, men vi snakker om det, som du gerne vil.

Hvem må komme, hvor og hvornår?

Café Hjerterum er umiddelbart tænk til unge mennesker. Det er tænkt som et samtalested for unge på Frederiksbjerg i Aarhus mellem 17 og 29 år. Er du ikke lige i den aldersgruppe er du også velkommen. Det foregår i Sct. Pauls kirkes Sognehus, Sct. Pauls Kirkeplads 1 – bag ved kirken.

Caféen har åben første gang tirsdag d. 12. september kl. 17.30 – 21.00 og vil have åben ca. hver 14. dag. Det koster ingenting – hverken mad eller kaffe. Hold øje med hjemmesiden: sctpauls.dk eller kontakt ungdomspræst Jakob From Søvndal på tlf. 28 44 24 67 eller mail: JFS@km.dk.