Sct. Pauls Café

Hvad er Sct. Pauls Café?

I efteråret begyndte en café ved navn Café Hjerterum. Et sted hvor der er plads til alle. Vi har arbejdet med konceptet og følger et lidt mere fast mønster. Det er stadig meget uformelt og vi begynder stadig med at spise sammen. Senere finder vi nogle brætspil frem, noget kaffe og lidt snack.

En café i kirken

Selvom det er en café, der holder til i kirkens baglokale, Sognehuset – er det ikke en café, hvor du skal have en bestemt religiøs overbevisning, for at du må komme. Du må komme som du er og du må komme med de spørgsmål du har.

Lederen af Sct. Pauls Café er ungdomspræst Jakob From Søvndal og han står samtidig til rådighed for snak om lige det, som du har brug for at tale om – om det så er religion, en dum lærer eller kærestesorger. Der er ikke en bestemt agenda, men vi snakker om det, som du gerne vil.

Hvem må komme, hvor og hvornår?

Sct. Pauls Café er umiddelbart tænk til unge mennesker. Det er tænkt som et samtalested for unge på Frederiksbjerg i Aarhus mellem 17 og 29 år. Er du ikke lige i den aldersgruppe er du også velkommen. Det foregår i Sct. Pauls kirkes Sognehus, Sct. Pauls Kirkeplads 1 – bag ved kirken.

Caféen har åben ca. hver anden tirsdag kl. 17.30 – 21.00 - følg med på facebook.com med de enkelte datoer. Det koster ingenting – hverken mad eller kaffe. Kontakt ungdomspræst Jakob From Søvndal på tlf. 28 44 24 67 eller mail: JFS@km.dk.