Sogneaftner

TORSDAG 22. MARTS 19:30 "SALMEDIGTER JAKOB KNUDSEN OG REFORMATOR MARTIN LUTHER" V. BISKOP HENRIK WIGH POULSEN

Biskop Henrik Wigh Poulsen vil holde foredrag om forholdet mellem salmedigteren Jakob Knudsen og den lutherske reformator Martin Luther. Særligt interessant i denne sammenhæng er værket "Angst, Mod - Martin Luther" af Jakob Knudsen. Gratis entré. Enhver er velkommen.

Kaffe/te m. brød kan købes på aftenen for 20,-

Kim og Caminoen onsdag d. 11. april 19:30

En aften med Kim Sagild

Musik, billeder og fortællinger om Caminoen m.m.

Efter et langt liv som musiker, komponist, producer og projektmager blev det at gå Caminoen, den store passion. Siden 2003 har Kim hvert forår pakket rygsæk og stave. Rejsen er gået til Spanien og Caminoen – Europas ældste pilgrimsrute – hvor endemålet er den store katedral i Santiago de Compostela.

På de lange ture blev en række sange født, som blev udsendt på et album i efteråret 2013. Albummets titel er ”GÅ”, og er hans debutalbum – en hyldest til Caminoen og til det at gå.

Søren Kierkegaard: ”Jeg har gået mig mine bedste tanker til, og jeg kender ingen tanke så tung, at man jo ikke kan gå fra den”.En aften med Kim Sagild er en rejse med beretninger om og billeder fra Caminoen tilsat de sange, der er skabt på vejen til “verdens ende”

 

Gratis entré

Kaffe/te m. brød kan købes på aftnen for 20,-

 

Enhver er velkommen!