Du er her: 
lørdag24okt2020

Søren Huss (Udsolgt)

lørdag24okt2020 kl. 20:00 - 21:15

Den danske sangskriver har tidligere spillet udsolgte koncerter i kirker landet over.
Til efteråret gentager han succesen med en omfattende akustisk Danmarksturné.

Der var rift om billetterne, da Søren Huss i 2018 spillede 25 kirkekoncerter landet over, og nu kan hans mange fans igen se frem en koncertoplevelse ud over det sædvanlige.

Det er i alt 16 danske kirker fordelt over hele landet, der får besøg af en af Danmarks stærkeste stemmer til efteråret. Og der er lagt i ovnen til noget ganske særligt, når Søren Huss' både sårbare og kraftfulde fortællinger bliver fremført i de intime rammer med højt til loftet.
De hudløst ærlige tekster om livet, døden og alt derimellem har tidligere vist sig som det perfekte match til roen i de danske kirkerum, hvor også akustikken bidrager til en særegen, musikalsk oplevelse.

Søren Huss har siden begyndelsen af sin solokarriere i 2010 udgivet i alt fire anmelderroste album, hvor han på fornemmeste vis sætter det danske sprog i spil i formidlingen af de ting, vi ofte har sværest ved at sætte ord på. Kombineret med en eminent musikalsk sans for ind-til-benet, viseinspirerede kompositioner har det gjort ham til en af landets mest elskede sangskrivere.

Tid: Lørdag den 24. oktober kl. 20.00. Dørene åbnes kl. 19.00
Sted: Sct. Pauls Kirke, Sct. Pauls Kirkeplads, 8000 Aarhus C
Entré: 325,- kr. (inkl. gebyr). Billetforsalg