Parkeringsforhold omkring Sct. Pauls kirke.

Sct. Pauls Kirke råder desværre ikke over egne parkeringspladser. Vi henviser derfor til følgende muligheder:

Kommer du i bil, kan du parkere i gaderne omkring kirken. Du skal dog være opmærksom på, at der her gælder er tidsbegrænset parkering i store dele af området. På selve Skt. Pauls Kirkeplads er der 15 min. parkering, mens der i flere af de omkringliggende gælder en tidsbegrænsning på to timer størstedelen af døgnet.

Der er dog mulighed for at parkere uden for zonerne med tidsbegrænsning på Tietgens Plads og Ingerslevs Boulevard (sidstnævnte dog ikke onsdag og lørdag formiddag), ligesom der på søndage ikke gælder tidsbegrænsning i M. P. Bruuns Gade.

Desuden henvises til p-huset ved Bruuns Galleri. Du kan finde yderligere information om Brruns Galleri's hjemmeside under parkering.

Du kan også med fordel bruge offentlig transport til kirken. Banegården ligger således i gåafstand af kirken og buslinjerne 13, 16, 17, 18 og 100 holder lige ved døren. Den aktuelle køreplan finder du på Midttrafiks hjemmeside.

Der er mulighed for, at gangbesværede kan blive sat af foran kirken, hvor en sliske fører direkte ind til kirkerummet. Der er dog ingen handicapparkeringspladser i forbindelse med kirken.

Du kan læse mere om gældende parkeringsregler på Århus kommunes hjemmeside her!

Opdateret oktober 2015 med forbehold for ændring i gældende regler.