Du er her: 

Sigurd fortæller Bibelhistorier

I “Sigurd fortæller flere bibelhistorier” fortolker Sigurd igen Bibelen i ord og toner, men denne gang med andre sange og andre højdepunkter end på de første turnerer. Så koncerten kan både opleves i forlængelse af de 3 foregående turnéer eller for allerførste gang. Sigurd medbringer igen dukken Snapper. Der er lagt op til en efterfølger af mindst samme kaliber, som de foregående turnéer – med bibelsange og fortællinger for fuld skrue. Børn skal høre Bibelens historier.

At fortælle Bibelens historier for børn og give de vigtige budskaber og værdier videre ligger Sigurd Barrett meget på sinde.

- Jeg har længe haft lyst til at lave nogle gode bibelberetninger for børn. Jeg er selv far til fem og vil gerne give mine børn fortællingerne fra Bibelen, så det gør en forskel for dem, siger Sigurd Barrett.

- Børn har mange både store og små spørgsmål, som de gerne vil have svar på i et sprog og en form, de kan forstå. Derfor har Sigurd Barrett gendigtet 24 centrale historier i Bibelen og skrevet nye sange til hver historie.
– Uanset om man er troende eller ej, synes jeg, vores børn har krav på at kende de bibelske fortællinger, som er helt grundlæggende for vores kultur, siger Sigurd Barrett om konceptet ”Sigurd fortæller bibelhistorier”.

Tid: Lørdag den 12. maj kl. 15.00-16.00
Sted: Sct. Pauls Kirke, Sct. Pauls Kirkeplads, 8000 Aarhus C
Entré: Billetter à 100,- kr. + gebyr i forsalg på Ticketmaster / Tlf. 70 15 65 65
Børn under 3 år har gratis adgang ifølge med voksne

Del dette: