Du er her: 

Et år i Fadervors tegn

Fadervor er verdens mest kendte bøn. Den bedes dagligt af milliarder af kristne. Der går vel ikke et minut hvor Fadervor ikke bedes. Udfordringen er at lære Fadervor at kende og finde ud af hvor vigtig og givende den og den bliver endnu vigtigere for os. Dette belyses ved en række gudstjenester og foredrag under ledelse af Flemming Baatz Kristensen i 2019 som hjælp til at leve sig ind i Fadervors helhed og dens syv bønner.

Fadervor er verdens mest kendte bøn. Den bedes dagligt af milliarder af kristne. Der går vel ikke et minut hvor Fadervor ikke bedes.

Risikoen er selvfølgelig, at den blot bliver en remse, som vi blot plaprer uden at vi lever med i den. Hvor mange af os har ikke selv oplevet det? Og hvor ofte er vi ikke faldet i søvn midt i Fadervor? Det sidste er nu ikke så galt som det første J. Gud er vores far, der lever med vores skrøbelighed.

Udfordringen er at lære Fadervor at kende og finde ud af hvor vigtig og givende den og den bliver endnu vigtigere for os.

Derfor vil vi bruge en række gudstjenester og foredrag i 2019 til at leve os ind i Fadervors helhed og dens syv bønner.

Vi gør det, idet vi lader os guide af Martin Luthers små forklaringer til Fadervor i den lille katekismus.

Det sker ved hele 11-12 katekismusgudstjenester, som afholdes nogle søndag eftermiddage kl. 16, og katekismusaftener med en række aftenforedrag.

Handout fra gudstjenester og foredrag vil blive lagt på hjemmesiden en for en efterhånden som de er blevet afholdt, så man, hvis man ikke kan være med til de enkelte arrangementer eller nogle af dem, kan sætte sig ind, hvad arrangementerne handlede om og derved gå glip af mindst muligt. Man kan blot anvende dette link …

Her følger også et link, hvor man kan se, hvornår de enkelte gudstjenester og foredrag afholdes. Foreløbig er der kun planlagt for foråret 2019 frem til sommerferien.  Senere følger et link til efterårets arbejde med Fadervor.

Velkommen til et år i Fadervors tegn.

Det er godt at kunne mere end sit Fadervor 

Men det er endnu vigtigere at leve sit liv i Fadervor og have den med som den røde tråd i vores liv.

Hjertelig hilsen

Flemming Baatz Kristensen

 

Læs seneste handout her!

 

Del dette: