Du er her: 

Nyt tilbud i Sct. Pauls kirke: Dance N'Joy for 4. - 6. klasse

Danseholdet Dance N'Joy går i gang 27. aug!

Det nye dansehold, som er et helt gratis tilbud i Sct. Pauls kirke er åbent for alle byens drenge og piger i 4. - 6. klasse ledes af Kirke- og Kuturmedarbejder Camilla Grøndahl Jacobsen. Du kan tilmelde dig online på Dance N'Joys egen underside her!

Dance N' Joy

Vi mødes hver tirsdag i sognehuset som er tilbygningen på bagsiden af selve kirken, hvor vi skal bevæge os til forskellig slags musik som pop, hiphop, gospel og R&B. De forskellige musikgenrer giver dig mulighed for at prøve en masse forskellige danse og stilarter.

Dance N’ Joy vil bestå af to elementer, dels en undervisende del, hvor du vil lære koreografier, og dels en kreativ og skabende dans, hvor du får mulighed for at komme med dine gode idéer, og sammen med resten af holdet lave egne koreografier.

Vi vil hver gang starte med en let forfriskning i form af frugt og kiks, imens der er Drop-In fra kl. 14.00. Der vil være tid til at skifte tøj, snakke med hinanden, og varme kroppen op med sjove øvelser og bevægelser. Kl. 15.20 slår vi os løs med dansen i en times tid og slutter til sidst af med en kort andagt.

 

Tirsdag d. 27. august kl. 14.00 lyder startskuddet for Dance N’ Joy når du og dine dansekammerater står klar til at fyre den af. Vi danser alle tirsdage til og med d. 10. december (på nær i efterårsferien i uge 42). 

 

Vi vil gerne dele vores store danseglæde med andre, så derfor laver vi danseopvisninger til arrangementer i Sct. Pauls kirke i henholdsvis oktober, december, februar og april. Dette er selvfølgelig kun, hvis man har lyst til at optræde.

 

 

Danseerfaring er ikke påkrævet, ALLE kan være med, bare man har lyst til at danse.

 

Se yderligere info, datoer og tilmeld dig her!

Del dette: