Du er her: 

Daniel Hougaard ansat som ny præst i Sct. Pauls Kirke pr. 15. nov. 2019

Velkommen til vores nye præst. Daniel Hougaard og samtidig hans kone Karina og børnene Silje og Alberte. Kirkeministeriet har nu officielt udpeget ham til præst for Sct. Pauls Kirke efter indstilling fra Menighedsrådet. Daniel bliver ansat i en ny opnormeret fuldtidsstilling som delvis almindelig sognepræst og delvis præst for børn, unge og familier.

Menighedsrådet havde et stærkt ansøgerfelt og valgte at pege på Daniel i kraft af hans store erfaring blandt byens unge som studentersekretær og gode erfaring som præst. Daniel har samtidig en meget høj faglighed, er initiativrig, er en god forkynder samtidig med, at han har en særdeles imødekommende personlighed. 

Der er ikke tilknyttet tjenestebolig til stillingen og vi glæder os derfor over, at Daniel vil benytte kontoret i kirken ofte. Daniel starter officielt den 15. november 2019. 

Der er ordination i Aarhus Domkirke torsdag den 7. november (tidspunkt følger) hvor alle er velkomne til at deltage.  

Indsættelsesgudstjeneste er søndag den 17. november kl. 10.00, hvor menighedsrådet er vært for efterfølgende oste og pølsebord i sognehuset. 

Jeg vil opfordre alle til at tage rigtig godt imod Daniel!  

Med venlig hilsen
Finn Bruun Ravnsbæk
Formand for menighedsrådet 


Daniel Hougaard fortæller om sig selv:

”Mit navn er Daniel Hougaard. Jeg er gift med Karina, og sammen har vi to piger, Silje på 12 år og Alberte på 9 år. Pigerne går i skole og fylder deres dage ud med dans, musik, gymnastik, youtube og venner. Karina er pædagogisk leder/daglig leder på Hou Skole.

Jeg er uddannet teolog fra Københavns Universitet i 2010. Efter endt uddannelse har jeg være ansat i Kristeligt forbund for Studerende i Aarhus som studentersekretær, og I 2015 blev jeg ansat som præst i Odder Frimenighed. Jeg glæder mig til at blive en del af Sankt Pauls Kirke. Jeg glæder mig til at lære kirken, menigheden og sognet at kende. Min opgave i Sankt Pauls bliver at have særligt fokus på unge, børn og familier. En opgave jeg virkelig ser frem til. Jeg glæder mig til igen at komme i kontakt med det pulserende og dynamiske ungdoms- og studieliv i Aarhus, og jeg glæder mig til at arbejde med på og være med til at forme Sankt Pauls kirkes tilbud til børn og familier.

I en tid og kultur med tidspres, præstationspres, arbejdspres, forbrugspres ja alle mulige former for krydspres, der får pulsen til at stige og hovedet til at snurre rundt - har kirken virkelig noget at tilbyde enhver af os både børn, unge og voksne.  Den tilbyder os ikke alene et ugentligt pusterum midt i det hele, men inviterer os ind i et fællesskab med den treenige Gud og med hinanden. Dette fællesskab giver os et fundament at stå fast på og et kompas at navigere efter i tidens præstationsstorm. Jeg glæder mig til at arbejde med på og forkynde invitationen til at være med i det dette fællesskab.

Jeg kommer til at have kontor i kirken, og jeg håber, at mange vil komme forbi og hilse på og få en lille snak."

 

Bedste hilsner 
Daniel Hougaard

 

 

 

 

Del dette: