Du er her: 

Corona: OPDATERING 12/3! Alle arrangementer aflyses i fysisk form under den offentlige nedlukning

I forbindelse med risiko for smittespredning af Coronavirus følger vi i Sct. Pauls udviklingen nøje. Hold dig orienteret om vores aktuelle tiltag her

Her i Sct. Pauls følger vi regeringens og biskoppernes anvisninger, og aflyser derfor alle forsamlingsaktiviteter de næste 14 dage.

 

Kirken har en væsentlig plads i samfundet ikke mindst i en sådan krisesituation. Vi aflyser personligt fremmøde ved gudstjenester men stiller i stedet en elektronisk transmitteret minigudstjeneste til rådighed. Så kan man sidde hjemme og se den via internettet.  Hold øje med www.sctpauls.dk for at finde linket til denne elektroniske transmission. Af hensyn til smittefaren er der ingen kirkegængere fra offentligheden fysisk tilstede. Vi håber at dette nye tiltag vil blive godt modtaget.


Vi vil endvidere følge biskoppernes vejledning om at aflyse alle aktiviteter i sognehuset og tage særlige hensyn under kirkelige handlinger som begravelser, dåb og vielser.


Den aktuelle nedlukning af alle indendørs aktiviteter i offentlig regi, betyder, at kirkelige handlinger, der ikke kan udsættes, stadig kan gennemføres men dog med begrænset deltagerantal. Man kan læse informationen fra biskopperne, og hele vejledningen fra dem her:

https://www.folkekirken.dk/aktuelt/nyheder/gudstjenesterne-aflyses-overalt-i-folkekirken

Kirkens personale eller præster er som udgangspunkt ikke at finde i kirken, og vi henviser i stedet til kontakt via telefon eller e-mail. Find kontaktoplysninger her:

https://www.sctpauls.dk/kontakt/ 

Det er vigtigt at vi står sammen i denne tid, og vi opfordrer alle til at passe på hinanden og udvise hensyn.

 

Sct. Pauls Kirke d. 12. marts 2020
Finn Bruun Ravnsbæk, Fmd. for menighedsrådet.

 

 

 

Del dette: