Du er her: 

Nu kan vi komme i kirke igen!

Kom og vær med til gudstjenester igen - i den nyrenoverede kirke!

Det er den samme kirke, som I kender, men der er sket forandringer og der er ting, der vil foregå på en anden måde. Det skyldes at vi med renoveringen har fået nogle nye muligheder. Og det skyldes at vi på grund af coronasituationen har nogle særlige bestemmelser, vi må iagttage.  

Her følger en gudstjenesteplan frem til den 7. juni. Den 8. juni går samfundet ind i genåbningens fase 3 og da vil vi skrive til jer på ny. 

 

Søndag den 31. maj, Pinsedag,

9 og 11: Baatz Kristensen

Mandag den 1. juni, Anden pinsedag,

kl. 10: Møller

Søndag den 7. juni, Trinitatis søndag

9 og 11: Baatz Kristensen.

16: Møller

 

Af pladshensyn afholder vi altså flere formiddags-gudstjenester nemlig kl. 9.00 og kl. 11.00.

Vi må nemlig ifølge myndighedernes udmeldinger kun være 100 personer i kirken ad gangen. Kirketjenerne tæller kirkegængerne og når de når til 100, kommer der ikke flere ind! Derfor beder vi jer om at fordele jer. Erfaringsmæssigt vil der komme flest til højmessen kl. 11, men vi beder mange af jer, der helst vi l komme der om at komme kl. 9 (eller nogle dage kl. 16) i stedet. 

Vi holder stadig fokus på afstand, håndhygiejne og hoste i albuen. 

Fordi vi ikke kan forestille os en gudstjeneste uden at synge, holder vi en afstand på 2 m imellem os og 4 m2 pr. person. Dette gælder dog ikke familier og personer, der bor sammen. 

Vi sikrer os, at sundhedsmyndighedernes bestemmelser og anbefalinger overholdes. Dette kommer også til at gælde ved nadveren, der kommer til at foregå lidt anderledes end vi er vant til. 

Hvis I er syge eller føle jer sløje, er forkølede eller har høfeber, må vi desværre bede jer om at blive hjemme! For jeres egen skyld og for andres skyld. 

Udendørs forsamlingsforbud gælder stadig. Det betyder, at vi ikke må være samlet mere end 10 personer udenfor. Derfor kan vi ikke anbefale den sædvanlige snak på kirkepladsen efter gudstjenesten.

Af samme grund bliver der heller ikke serveret kirkekaffe.

 

Med kirkeministeriets udmelding har vi også fået mulighed for at åbne op for aktiviteter i sognehuset. Vi har valgt at prioritere aktiviteter for børn og unge i første omgang mens de øvrige aktiviteter er udskudt indtil videre.

Vi kommer med en udmelding så snart vi er på plads med, hvilke børn- og ungeaktiviteter der vil blive prioriteret.

Indtil videre kan vi kun love, at der vil blive børnekirke under gudstjenesterne kl. 11.00.  

Er I raske, kan I trygt komme i kirke. Vi følger reglerne og gør alt hvad vi kan for at I skal føle jer trygge! 

Vi glæder os til at se jer og være sammen med jer igen.

Del dette: