Du er her: 

Mini-konfirmander har lavet midlertidige altertavler til kirken!

Minikonfirmanderne fra Forældreskolens 3. X har arbejdet med at lave en midlertidig altertavle til kirken. Faktisk er det blevet til to stk. !

Idet vores faste altertavle med Siegumfeldts motiv med Paulus' omvendelse på vej til Damaskus skal gennemgå en restaurering har vores minikonfirmander fra 3. X på Forældreskolen fået lov til at udarbejde en midlertidig altertavle. 

Det er en stor opgave for eleverne fra 3. klasse, som de er gået ind i med stor ildhu og engagement. 

Da vi i forløbet her i forår/forsommeren har arbejdet med at leve os ind i bibelfortællingerne bag forårets store højtider, - Påske, Kristi Himmelfart og Pinse, faldt valget på at lave et Kristi Himmelfarts-motiv og sidenhen er det også blevet til en pinse-mosaik. Præster og menighedsråd var meget positivt stemt og gav fuld opbakning til projektet, der består af to billeder på lærreder i samme størrelse som det nuværende maleri. 

Altertavlen med Kristi Himmelfart er nu kommet ind i rammen, og står flot og lyser ud i rummet i sine klare farver. Det forventes, at de to altertavler skal bruges på skift i den periode hvor det faste motiv renoveres - hvilket forventes at løbe frem til november. 

Vi håber at altertavlen vil blive taget godt imod af kirkens besøgende og kirkegængere og glæder os over det færdige resultat. 

 

/Martin Frøkjær-Jensen og Camilla Grøndahl Jakobsen

 

 

Del dette: