Du er her: 

De nyeste regler om COVID-19 og kirken (pr. 29. okt. 2020)

Kirken er stadig åben! – også efter de nye stramninger fra 26. oktober og 29. oktober 2020.

Vi må samles til gudstjenester, kirkelige handlinger (dåb, begravelser/bisættelser, vielser mv.) og sogneaktiviteter. Forsamlingsforbuddet på max. 10 pers. gælder ikke indendørs i kirkens lokaler. På alle indgangsdøre til kirkens lokaler er det angivet, hvor mange pers. der må være i de forskellige rum.

Men så snart man går ud af kirken, gælder forsamlingsforbuddet. Derfor må der kun være max. 10 pers. på kirkens forplads.

Indtil videre er tilmelding til gudstjenester og andre aktiviteter ikke nødvendig.

Vi sørger for, at gældende retningslinjer overholdes: To meters afstand ved gudstjenester og alle andre aktiviteter, hvis der synges. Én meters afstand, hvis der ikke synges. Vi sørger for håndsprit og er opmærksomme på rengøring og udluftning.

Kirkekontoret er åbent for personlig henvendelse i åbningstiden under hensyntagen til gældende regler. Men vi opfordrer til telefonisk eller elektronisk henvendelse i videst muligt omfang.

Krav om mundbind eller visir gælder nu også for kirken. Man skal bære mundbind eller visir på vej ind og ud af alle kirkens lokaler og når man bevæger sig rundt. Når man sidder ned, må mundbindet tages af.

Medbring selv mundbind! Hvis du ikke har et eller glemmer det, kan kirken afhjælpe problemet.

Vi glæder os til at se dig i Sct. Pauls Kirke!

 

Du kan læse mere om kirkens tiltag ved at klikke her!

eller ved at klikke her!

Del dette: